Våra tjänster

Flytthjälp och bohagsflytt

Vi på orkarinte.se är snabba, effektiva och starka. Nyckeln till en lyckad flyttning är bra planering och rätt inställning. Vi har flyttat många hem och har god erfarenhet och kunskap om bohagsflytt.

Transport och bud

Behöver du hjälp att bära, flytta, eller transportera något? Vi hjälper dig med allt. Vi har budat paket, flyttat kassaskåp och hämtat tallrikar till festen. Vi hämtar och lämnar det du vill!

Bärhjälp

Vi är starka, snabba och effektiva! Vi hjälper dig att bära det du behöver hjälp med. Vi är riktigt bra när det kommer till tunga lyft. Vi orkar allt!

Rivning

Vi utför små som stora uppdrag inom betonghålstagning och rivning! Vi är starka och kan riva väggar och golv, samt ta ut hela inredningar och köra dem till återvinningen. Vi hjälper till att riva vad som helst, när som helst!

VVS

Vi har samarbeten med flera VVS-firmor så att du får rätt hjälp! Bästa av allt är att du slipper sköta kontakten med firmorna, det gör vi åt dig!

Byggarbeten

Behöver du bygga en vägg? Vi hjälper dig med allt inom byggarbeten. Vi utför allt från små reparationer till stora renoveringsarbeten. Kontakta oss för mer information!

Grovsopor

Grovavfall och grovsopor hämtar vi när som helst och var som helst. Vi är snabba, starka och effektiva. Boka bara en tid med oss så hämtar vi dina sopor!

Städhjälp

Golvvård, lägenhetsstädning, kontorsstädning, grovstädning, fönsterputsning, butiksstädning, byggstädning, trappstädning, flyttstädning, städning före eller efter fest med mera! Vi arbetar bland annat i skolor, butiker, offentliga lokaler, idrottshallar, fritidsgårdar, matsalar. Vi gör även enstaka städningar, när du har haft fest eller vill ha en storstädning.

Tvätthjälp

Vi kan hämta din tvätt och köra den till tvätterier.

Dödsbon

Vi tar hand om hela eller delar av dödsbon. Vi kan hjälpa er att tömma dödsbon och städa hela hem. Vi kan även köpa delar av dödsbon. Vi har stor erfarenhet av detta.

Personaluthyrning

Är du i behov av extra eller tillfällig personal? Vi erbjuder uthyrning av personal när du behöver förstärkning eller inte orkar. Vi har personal inom bygg, städning, administration och kontorstjänster.

Matlagning

Testa våra rätter från olika delar av världen i ditt eget kök. Du kanske har ett party eller vill överaska familjen. Vi kan erbjuda afrikansk mat från Etiopien, Kenya, Tanzania. Vi kan även erbjudan mat från Kina, Japan, Thailand eller Latinamerika. Vi kan hjälpa till att laga maten i ert kök samt att servera den.